Familie kontingent

Info

Familie kontingent af Dykkerklubben Dråben, således at hele familien kan komme med i svømmehallen om lørdagen samt andre arrangementer arrangeret af klubben. I tillæg til dette medlemskab skal der tilkøbes DSF kontingent for de af familien der vil deltage i klubbens aktiviteter, uddannelses kurser eller arrangementer/kurser arrangeret af DSF.

Det er derfor vigtigt at man opretter medlemskabet således: en fra familien opretter en profil på klub hjemmesiden og tilkøber et familie kontingent (det kunne fx være Far) skal far og 2 børn så deltage aktivt i klubbens aktiviteter, skal de 2 børn oprette, hver en profil på klubben hjemmeside. Dette skal gøres ved at Far logger ind og opretter de 2 profiler via sin tilmelding. Nu er alle 3 profiler tilknyttet det samme familie kontingent. Det er nu vigtigt at man også går ind på, hver persons profil og tilkøber et DSF kontingent til hver person   

 Familie kontingentet opkræves 1/2 årligt den 01/6 og 01/12. 

De af familien der ønsker at deltage i uddannelses kurser samt i de af DSF underlagte/arrangementer, stævner, turneringer og uddannelser skal, hver have et DSF medlemskab. 

DSF kontingent skal alle aktive i klubben have, da vi er en underafdeling af Dansk Sportsdykker Forbund. Det er igennem DSF vi organisere uddannelser og udsteder beviser. Et DSF medlemskab inkludere også en ulykkes forsikring, hvorigennem der også er dækning for SAR (eftersøgning og redning, kan være en dyr ting at skulle betale for helikopter m.m. ud af egen lomme). I forsikringen er der også psykologisk krisehjælp. https://www.sportsdykning.dk/for-medlemmer/medlemsfordele/kollektive-forsikringer/

Efter indmeldelse er det vigtigt at du finder Dråben på Facebook og tilmelder dig til at følge både klubbens åbne FB gruppe (https://www.facebook.com/groups/draaben) samt den lukkede FB gruppe (https://www.facebook.com/groups/draaben.svendborg)

Dette fordi at det er i disse 2 grupper vi vil kommunikere nyheder m.m. til klubben medlemmer samt i den lukkede FB gruppe vil der være adgang til referater fra bestyrelsesmøder, generalforsamling m.m.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Familie kontingent3

Familie kontingent af Dykkerklubben Dråben, således at hele familien kan komme med i svømmehallen om lørdagen samt andre arrangementer arrangeret af klubben.  I tillæg til dette medlemskab skal der tilkøbes DSF kontingent for de af familien der vil deltage i klubbens aktiviteter, uddannelses kurser eller arrangementer/kurser arrangeret af DSF.

Det er derfor vigtigt at man opretter medlemskabet således: en fra familien opretter en profil på klub hjemmesiden og tilkøber et familie kontingent til (det kunne fx være Far) skal far og 2 børn så deltage aktivt i klubbens aktiviteter skal de 2 børn oprette, hver en profil på klubben hjemmeside. Dette skal gøres ved at Far logger ind og opretter de 2 profiler via sin tilmelding. Nu er alle 3 profiler tilknyttet det samme familie kontingent. Det er nu vigtigt at man også går ind på, hver persons profil og tilkøber et DSF kontingent til hver person    

Familie kontingentet betales 1/2 årligt

Holdnummer: 3
Tilmeldte: 10/1000
Betalingsplan: Familie kontingent 01.06, 01.12
Ratepris : 850 kr.
Tilmeld