Familie kontingent

Info

Familie kontingent er for hele familier, hvor en eller flere i familien vil dykke og de andre have adgang til svømmehallen om lørdagen. Dækker alle familie medlemmer  mellem 10 og 90 år der har samme adresse. det opkræves 1/2 årligt den 01/6 og 01/12.

De af familien der ønsker at deltage i uddannelses kurser samt i de af DSF underlagte/arrangementer, stævner, turneringer og uddannelser skal, hver have et DSF medlemskab. 

DSF kontingent skal alle aktive i klubben have, da vi er en underafdeling af Dansk Sportsdykker Forbund. Det er igennem DSF vi organisere uddannelser og udsteder beviser. Et DSF medlemskab inkludere også en ulykkes forsikring, hvorigennem der også er dækning for SAR (eftersøgning og redning, kan være en dyr ting at skulle betale for helikopter m.m. ud af egen lomme). I forsikringen er der også psykologisk krisehjælp. https://www.sportsdykning.dk/for-medlemmer/medlemsfordele/kollektive-forsikringer/

Efter indmeldelse er det vigtigt at du finder Dråben på Facebook og tilmelder dig til at følge både klubbens åbne FB gruppe (https://www.facebook.com/groups/draaben) samt den lukkede FB gruppe (https://www.facebook.com/groups/draaben.svendborg)

Dette fordi at det er i disse 2 grupper vi vil kommunikere nyheder m.m. til klubben medlemmer samt i den lukkede FB gruppe vil der være adgang til referater fra bestyrelsesmøder, generalforsamling m.m.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Familie kontingent3

Familie kontingent af Dykkerklubben Dråben, således at hele familien kan komme med i svømmehallen om lørdagen samt andre arrangemanger arrangeret af klubben.  I tillæg til dette medlemskab skal der tilkøbes DSF kontingent for de af familien der vil deltage i uddannelses kurser eller arrangementer/kurser arrangeret af DSF.

Familie kontingentet betales 1/2 årligt

Holdnummer: 3
Tilmeldte: 9/1000
Betalingsplan: Familie kontingent 01.06, 01.12
Ratepris : 850 kr.
Tilmeld