Senior kontingent

Info

Senior kontingent er for medlemmer mellem 18 og 90 år. det opkræves 1/2 årligt den 01/6 og 01/12.

Til et senior medlemskab skal der også tilkøbes et DSF kontingent. Hvis man har sit DSF medlemskab igennem en anden klub er dette dog ikke nødvendigt.

DSF kontingent skal alle aktive i klubben have, da vi er en underafdeling af Dansk Sportsdykker Forbund. Det er igennem DSF vi organisere uddannelser og udsteder beviser. Et DSF medlemskab inkludere også en ulykkes forsikring, hvorigennem der også er dækning for SAR (eftersøgning og redning, kan være en dyr ting at skulle betale for helikopter m.m. ud af egen lomme). I forsikringen er der også psykologisk krisehjælp. https://www.sportsdykning.dk/for-medlemmer/medlemsfordele/kollektive-forsikringer/

Efter indmeldelse er det vigtigt at du finder Dråben på Facebook og tilmelder dig til at følge både klubbens åbne FB gruppe (https://www.facebook.com/groups/draaben) samt den lukkede FB gruppe (https://www.facebook.com/groups/draaben.svendborg)

Dette fordi at det er i disse 2 grupper vi vil kommunikere nyheder m.m. til klubben medlemmer samt i den lukkede FB gruppe vil der være adgang til referater fra bestyrelsesmøder, generalforsamling m.m. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Senior kontingent2

Senior kontingent til Dykkerklubben Dråben.  

I tillæg til dette medlemskab skal der tilkøbes DSF kontingent for at kunne deltage i uddannelses kurser eller arrangementer/kurser arrangeret af/under DSF.

Senior kontingentet betales 1/2 årligt

Holdnummer: 2
Tilmeldte: 32/1000
Betalingsplan: Senior 01.06, 01.12
Ratepris : 750 kr.
Tilmeld