Klubmodul henter siden
Junior kontingent
Junior kontingent | 1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Junior kontingent er for medlemmer mellem 10 og 17 år. det opkræves 1/2 årligt den 01/6 og 01/12. 

Til et Junior medlemskab skal der også tilkøbes et DSF kontingent. 

DSF kontingent skal alle aktive i klubben have, da vi er en underafdeling af Dansk Sportsdykker Forbund. Det er igennem DSF vi organisere uddannelser og udsteder beviser. Et DSF medlemskab inkludere også en ulykkes forsikring, hvorigennem der også er dækning for SAR (eftersøgning og redning, kan være en dyr ting at skulle betale for helikopter m.m. ud af egen lomme). I forsikringen er der også psykologisk krisehjælp.  https://www.sportsdykning.dk/for-medlemmer/medlemsfordele/kollektive-forsikringer/ 

Efter indmeldelse er det vigtigt at du finder Dråben på Facebook og tilmelder dig til at følge både klubbens åbne FB gruppe (https://www.facebook.com/groups/draaben) samt den lukkede FB gruppe (https://www.facebook.com/groups/draaben.svendborg) Dette fordi at det er i disse 2 grupper vi vil kommunikere nyheder m.m. til klubben medlemmer samt i den lukkede FB gruppe vil der være adgang til referater fra bestyrelsesmøder, generalforsamling m.m.

Læs mere

Junior kontingent til Dykkerklubben Dråben.  

I tillæg til dette medlemskab skal der tilkøbes DSF kontingent for at kunne deltage i uddannelses kurser eller arrangementer/kurser arrangeret af/under DSF.

Junior kontingentet betales 1/2 årligt

Gebyr
50,00 kr..